mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........
mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........

Εδω δεν είμαστε πολλοί μα λίγοι μετρημενοι,κι όμορφη παρέα μας και σένα περιμένει.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

5 συμβουλές από την ομάδα του Hotmail

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

15 συμβουλές από την ομάδα του Hotmail Empty 5 συμβουλές από την ομάδα του Hotmail Την / Το Τρι Οκτ 07, 2008 10:59 pm

SotKomninos

SotKomninos
Admin
Admin
5 συμβουλές από την ομάδα του Hotmail για να προστατευτείτε από τις απάτες μέσω ηλεκτρονικήςαλληλογραφίας
Από: Ομάδα του Windows Live (communications_msn_cs_elgr@microsoft.windowslive.com)
Εστάλη:Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2008

Αγαπητέ χρήστη του Hotmail,

Είστε ένα αξιότιμο μέλος της κοινότητας του Hotmail® και εμείς από τη μεριά μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προστατεύσουμε από τα ανεπιθύμητα μηνύματα, αποκλείοντας περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια μηνύματα ανά τον κόσμο ημερησίως. Διαθέτουμε μια άρτια καταρτισμένη και εξειδικευμένη ομάδα η οποία συνεχώς προσπαθεί να μειώσει και να εξαλείψει τα ανεπιθύμητα μηνύματα από τις απανταχού θυρίδες εισερχομένων Hotmail.

Το τελευταίο διάστημα, λαμβάνουμε ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από χρήστες οι οποίοι αναρωτιούνται για το βαθμό γνησιότητας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουν. Συντάξαμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βοηθήσουμε όλους τους χρήστες του Hotmail ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικής εξαπάτησης που καταφέρνουν και διαπερνούν τα φίλτρα μας.
1) Προσοχή στα μηνύματα που ζητούν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο ζητά το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γέννησής σας, το ΑΦΜ σας, το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο, ανεξάρτητα από τον αποστολέα από τον οποίο φαίνεται να έχει σταλεί το μήνυμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για μήνυμα εξαπάτησης.

Εάν έχετε βάσιμους λόγους να πιστεύετε ότι πρόκειται για γνήσιο μήνυμα, μην απαντήσετε απευθείας στο μήνυμα ή μην πατήσετε επάνω σε τυχόν συνδέσεις που περιέχει. Αντ' αυτού, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL για το web ή μεταβείτε στην τοποθεσία της επίμαχης εταιρείας στο web για να εντοπίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας της. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα υποστήριξης της εταιρείας για να διασταυρώσετε τη γνησιότητά της.


2) Διαβάζετε με προσοχή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνονται ύποπτα.

Τα μηνύματα με φτωχό λεξιλόγιο, που περιέχουν ορθογραφικά λάθη ή φράσεις όπως "δεν πρόκειται για φάρσα" ή "προωθήστε αυτό το μήνυμα στους φίλους σας " είναι συνήθως μηνύματα ηλεκτρονικής εξαπάτησης. Μερικές φορές, οι επωνυμίες των εταιρειών είναι γραμμένες με λάθος τρόπο ή παραλείποντας κάποιο στοιχείο, όπως π.χ. Windows Hotmail (αντί για την επίσημη ονομασία Windows Live™ Hotmail).


3) Προστατεύστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Hotmail σας.


Δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας Hotmail ο οποίος θα αποτελείται από περισσότερους από 7 χαρακτήρες και θα είναι ένας συνδυασμός κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων, όπως π.χ. τα σύμβολα @ ή #. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να αλλάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εάν λάβετε κάποια ειδοποίηση από το Κέντρο Υποστήριξης Πελατών της Microsoft το οποίο σας ζητά να επιβεβαιώσετε το αίτημά σας να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάτι που έχει παρατηρηθεί τελευταία, ενώ εσείς δεν έχετε αλλάξει πρόσφατα τον κωδικό σας, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας Hotmail και γι' αυτό θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα τον κωδικό σας. Για να προχωρήσετε σε αυτή την αλλαγή, μεταβείτε στη διεύθυνση http://account.live.com ή όταν βρίσκεστε στο Hotmail, κάντε κλικ στο στοιχείο "Επιλογές" και, στη συνέχεια, "Προβολή και επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων". Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε ξανά. Μόλις συνδεθείτε, αναζητήστε την ένδειξη "Επαναφορά στοιχείων κωδικού πρόσβασης" που βρίσκεται κάτω από το όνομά σας στο επάνω μέρος. Αλλάξτε τόσο τον κωδικό πρόσβασης όσο και τη μυστική ερώτηση/μυστική απάντηση που έχετε ορίσει, καθώς ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί και τα δύο.


4) Λάβετε τα μέτρα σας!

Εάν πιστεύετε ότι κάποιος έχει αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας Hotmail, ότι η εμφάνιση της σελίδας σύνδεσης του Windows Live ID μοιάζει πλαστή ή σε περίπτωση που λάβετε κάποιο ύποπτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο σας ζητά να επιβεβαιώσετε μια διαδικασία αλλαγής κωδικού πρόσβασης την οποία δεν έχετε ενεργοποιήσει εσείς, αλλάξτε άμεσα τον κωδικό πρόσβασής σας σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες ή εναλλακτικά μεταβείτε στη διεύθυνση: http://account.live.com.


5) Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε νέες απόπειρες εξαπάτησης.

Εάν χρησιμοποιείτε την πλήρη έκδοση του Hotmail, μπορείτε να επιλέξετε το πλαίσιο της αναπτυσσόμενης λίστας "Ανεπιθύμητη αλληλογραφία" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Αναφορά ηλεκτρονικού "ψαρέματος"". Σε καμία περίπτωση μην απαντήσετε στον αποστολέα.


Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα εδώ. http://help.live.com/help.aspx?mkt=el-GR&project=mailfull

Σας συνιστούμε να φυλάξετε το παρόν μήνυμα για μελλοντική αναφορά σχετικά με τα βήματα που πρέπει να κάνετε όταν λαμβάνετε μηνύματα εξαπάτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διατηρήσετε έτσι το φάκελο των εισερχομένων σας περισσότερο ασφαλή.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του Windows Live Hotmail
_________________
http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics
http://www.gigaglitters.com/ - Glitter Graphics
https://hellas.forumotion.net

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης