mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........
mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........

Εδω δεν είμαστε πολλοί μα λίγοι μετρημενοι,κι όμορφη παρέα μας και σένα περιμένει.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Υπερ κουρτινα ..!!!!!!!

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Υπερ κουρτινα ..!!!!!!! Την / Το Κυρ Οκτ 05, 2008 11:07 pm

SotKomninos

avatar
Admin
Admin
Δημιουργία υψηλής ραπτικήςΗ σειρά Profi Liner της γερμανικής εταιρίας Krone αποτελεί μία από τις κορυφαίες υπερκατασκευές κουρτίνας στην ευρωπαϊκή αγορά. Συνδυάζει αντοχή, κομψότητα και σύγχρονα μηχανικά μέρη.


Η σειρά Krone περιλαμβάνει trailer ψυγεία, μεταφοράς ξηρού φορτίου, σασί για μεταφορά εμπορευμάτων, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει κάθε μορφής ημιρυμουλκούμενα, επικαθήμενα με μουσαμά, ψυκτικούς θαλάμους, κουμπωτές ανταλλάξιμες υπερκατασκευές, εμπορευματοκιβώτια κ.ά.

Σημείο αναφοράς των οχημάτων Krone είναι ένα νέο σύστημα σμάλτωσης και βαφής πολλαπλών σταδίων που εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία στα μέρη του πλαισίου που καταπονούνται περισσότερο και υπόκεινται στη μεγαλύτερη φθορά. Όλα τα οχήματα καλύπτονται από 10 χρόνια γενικής εγγύησης και αντισκωριακής προστασίας.

Από εκεί και πέρα κάθε σειρά της εταιρίας διαθέτει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά που την καθιστούν εξαιρετική στο είδος της, όπως συμβαίνει με την επικαθήμενη τριαξονική κουρτίνα μεταφοράς ξηρού φορτίου της σειράς Profi Liner που παρουσιάζουμε σ’ αυτό το τεύχος.

Πρόκειται για μία σύγχρονη κατασκευή με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα, τη σταθερότητα και τη μακροζωία της κουρτίνας, αλλά και του σκελετού που τη συγκρατεί.

Οι εξωτερικές επιφάνειες δείχνουν όμορφες και αναδεικνύουν τη στιβαρότητα της όλης κατασκευής. Το συνθετικό υλικό του μουσαμά επιτρέπει το εύκολο καθάρισμα των επιφανειών, τη διατήρηση της άριστης εμφάνισης για πολλά χρόνια και την εύκολη και οικονομική επισκευή σε περίπτωση ζημιάς. Η οροφή αποτελείται από ξεχωριστό κομμάτι, το οποίο μπορεί και σύρεται με μηχανισμό προς τα πίσω, στοιχείο που προσδίδει μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη φόρτωση/εκφόρτωση. Κάτω από το πάτωμα των 30 χιλ. υπάρχει ένα ατσάλινο σασί με τρεις άξονες, σύστημα αερανάρτησης κι όλα τα απαραίτητα περιφερειακά μέρη που εξασφαλίζουν την άνετη και ασφαλή χρήση της υπερκατασκευής, όπως τα υποπόδια βαρέας κατασκευής, ρεζερβοθήκη, εργαλειοθήκη κ.ά. Στο εμπρόσθιο μέρος το ύψος της υπερκατασκευής είναι κατά 75 χιλιοστά μικρότερο, ενώ η απόσταση του πίρου έλξεως από το έδαφος είναι στα 1.140 χιλιοστά. Στο πίσω μέρος μπορεί να εφαρμοστεί μουσαμάς ή δίφυλλη πόρτα, με τα μέρη της να είναι εξοπλισμένα με το τυποποιημένο σύστημα ασφάλισης με δύο κλείστρα στο κάθε ένα και εύκολες χειρολαβές εξαιρετικής εργονομίας. Δυνατοί βραχίονες διατηρούν με ασφάλεια κάθε πόρτα στη θέση της όταν αυτή είναι ανοιχτή.

Ο σκελετός είναι φτιαγμένος από αλουμινένιες διαδοκίδες που στηρίζονται σε κάθετα μεταλλικά δοκάρια, τα οποία με τη σειρά τους είναι «δεμένα» στο πλαίσιο. Στο εσωτερικό μέρος του Profi Liner oι δυνατότητες διαμόρφωσης του χώρου φόρτωσης είναι πολλές, με κυριότερη τη δημιουργία ενός δεύτερου επιπέδου στο οποίο μπορούν να φορτωθούν 33 ευρωπαλέτες κάθε μία από τις οποίες μπορεί να φέρει μέγιστο βάρος 320 κιλών. Αυτός ο δεύτερος ουσιαστικά «όροφος» μπορεί να σηκώσει συνολικά 10.560 κιλά.

Εν τω μεταξύ, το σύστημα Multiblock καθιστά το Profi Liner ιδιαίτερα ευπροσάρμοστο επιτρέποντας τη μεταφορά πολλών διαφορετικών αγαθών. Το σύστημα εφαρμόζει ειδικά τοιχία κατά μήκος του πατώματος ασφαλίζοντας το εκάστοτε φορτίο ανάλογα με τις ανάγκες. Ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας αποτελεί το εμπρόσθιο τοίχωμα της υπερκατασκευής, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί για να αντέχει πίεση 31 τόνων.

Το πάτωμα εξυπηρετεί άριστα τη διαδικασία φόρτωσης/εκφόρτωσης, παρέχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά αντιολίσθησης στο χρήστη, ενώ προάγει την αθόρυβη χρήση ακόμα και αν το φορτίο κυλάει πάνω σε αυτό. Ο εξοπλισμός του Krone Profi Liner είναι αρκετά πλήρης, κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια με ABS και EBV στα φρένα καθώς και ένα σύστημα υποβοήθησης της ευστάθειας RSS (Roll Stability Support). Υπενθυμίζουμε ότι οι γνωστές γερμανικές νταλίκες Krone αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από την εταιρεία Agripan S.A.

Σύστημα Multi Fix

Ένα καινοτόμο σύστημα ασφάλισης του φορτίου εξέλιξε η Krone, ειδικά για τη μεταφορά ακατέργαστων μετάλλων. Το Multi Fix, όπως ονομάζεται, προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια κατά τη μεταφορά σωλήνων ή μεταλλικών φύλλων ενώ ταυτόχρονα μειώνει τους χρόνους φόρτωσης και εκφόρτωσης, αφού καταργεί το χρονοβόρο βοηθητικό δέσιμο όπως γινόταν συνήθως έως σήμερα. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι τα εξωτερικό μεταλλικό πλαίσιο που διατρέχει κατά μήκος το χώρο φόρτωσης σε κάθε μια από τις άκρες του πατώματος. Σε αυτό το πλαίσιο ασφαλίζουν τόσο τα τοιχία που μπορεί να χρησιμοποιούν σε κάποια μεταφορά όσο και οι ιμάντες του Multi Fix.ΤΕΧΝΙΚΑ χαρακτηριστικά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εξωτερικές
Μήκος (μ.) 13,620
Πλάτος (μ.) 2,550
Ύψος (μ.) 4,000
Ύψος υπερκατασκευής (μ.) 2,700
Μεταξόνιο (μ.) 2 x 1,310
Απόσταση 2ου άξονα
από το πέταλο (μ.) 7,650
Εσωτερικές
Μήκος (μ.) 13,540
Πλάτος (μ.) 2,480
Ύψος (μ.) 2,650
Ωφέλιμος όγκος (m3) 90 περίπου

ΒΑΡΗ
Μεικτό βάρος (κιλά) 39.000
Βάρος στον πύρο έλξεως (κιλά) 12.000
Απόβαρο (κιλά) 6.250
Ωφέλιμο φορτίο (κιλά) 32.750

ΠΛΑΙΣΙΟ Ατσάλινη κατασκευή, αποτελούμενη από δύο γαλβανισμένους σιδηροδοκούς ειδικής κατασκευής, υψηλής ποιότητας, που συνδέονται μεταξύ τους με γαλβανισμένες τραβέρσες. Επεξεργασία προστασίας ενάντια στη σκουριά και τα χτυπήματα από πέτρες (με 10ετή γραπτή εγγύηση)

ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Επί των τραβερσών εδράζεται αλουμινένιο μονοκόμματο πάτωμα με ενσωματωμένο στρώμα από ξύλο κόντρα πλακέ 21 χιλ. Πλαϊνά τοιχώματα κουρτίνας σε συνδυασμό με αλουμινένιο σκελετό

ΑΞΟΝΕΣ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Τρεις άξονες SAF ο πρώτος με αυτόματη ανύψωση. Αερανάρτηση με σύστημα ανύψωσης και βύθισης. Αξόνια με δισκόφρενα 430 χιλ. Μηχανικά υποπόδια Jost 24 τόνων με μανιβέλα και πέλμα δαπέδου

ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Έξι ελαστικά διαστάσεων 385/65 R22,5, σιδερένιες ζάντες. Επιπλέον, μια ρεζέρβα ίδιων διαστάσεων

ΦΡΕΝΑ
Αερόφρενο δύο γραμμών σύμφωνα με την οδηγία RREG 71-320 ABS και EBV με 2 αισθητήρες στον άξονα, χειρόφρενο σε δύο άξονες, ατσάλινο δοχείο αέρος

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
• τρεις άξονες SAF των 9 τόνων έκαστος με μεγάλα δισκόφρενα των 430 χιλ. και αερανάρτηση
• 7 ελαστικά (με ρεζέρβα) 385/65 R22,5
• ABS-EBV με 2 αισθητήρες στον άξονα
• ποδαρικά Jost βαρέως τύπου (2x12 τόνων)
• πάτωμα 30 χιλ. για περονοφόρο μέχρι 7.000 κιλά ανά άξονα
• κουρτίνα οροφής Edcha συρόμενη και προς τα πίσω
• διπλά κλείστρα πόρτας
• πλαστική εργαλειοθήκη
• 1 ρεζερβοθήκη

Μου εκανε εντυπωση και το ανακαλυψα εδω http://www.car-truck.gr/article.php?ID=300


_________________
http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics
http://www.gigaglitters.com/ - Glitter Graphics
http://hellas.forumotion.net

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης