mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........
mpesmesa...και αν σου αρεσει μενεις...........

Εδω δεν είμαστε πολλοί μα λίγοι μετρημενοι,κι όμορφη παρέα μας και σένα περιμένει.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι Έλληνες φλέρταραν στο Διαδίκτυο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

SotKomninos

SotKomninos
Admin
Admin
Οι Έλληνες φλέρταραν στο Διαδίκτυο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010, 09:05

Οι ελεύθεροι και ωραίοι δοκίμασαν την τύχη τους online στις 14 Φεβρουαρίου, καθώς 1 στους 3 παραδέχεται ότι το Διαδίκτυο είναι ο καλύτερος τρόπος, για να κάνει κάποιος νέες γνωριμίες.

• Οι ντροπαλοί εραστές σήμερα προσεγγίζουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μέσω Διαδικτύου: το 54% παραδέχεται ότι προτιμά να φλερτάρει στο Instant Messenger, παρά πρόσωπο με πρόσωπο.

• Το 27% των Ελλήνων θεωρεί ότι το Διαδίκτυο είναι ο απλούστερος τρόπος, για να κάνεις νέες γνωριμίες. 1 στους 3 (33%) παραδέχεται ότι έχει επιχειρήσει να κάνει σχέση με κάποιον ή κάποια που γνώρισε online.

• Πιστοί οπαδοί του σλόγκαν «καλύτερα πληκτρολόγησέ το, παρά ξεστόμισέ το» παραδέχονται - σε ποσοστό που ανέρχεται στο 32% - ότι έχουν εκφράσει τον έρωτά τους μέσω του Instant Messenger.

• Το 33% των Ελλήνων βρήκε τον έρωτα στο Διαδίκτυο, ενώ, από αυτό το ποσοστό, το 8% των σχέσεων κατέληξε σε ευτυχισμένους γάμους και το 25% σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Πρόσφατη έρευνα της Microsoft επιβεβαιώνει ότι ο θεός του Έρωτα ζει και βασιλεύει, ρίχνοντας τα βέλη του online. Όσοι αναζητούν τον έρωτα στρέφονται πλέον στο Διαδίκτυο, καθώς το 27% θεωρεί ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, για να κάνεις νέες γνωριμίες. Έτσι, η διαδικτυακή αναζήτηση συντρόφου συνιστά την τρίτη δημοφιλέστερη μέθοδο γνωριμίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, για τους Έλληνες, το «προξενιό» μέσω φίλων παραμένει διαχρονικά η πιο δημοφιλής μέθοδος γνωριμίας, ενώ έπεται η κοινωνική δικτύωση.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από την online έρευνα του Windows Live Group της Microsoft σε 10 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα* . Στο πλαίσιο της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 19.730 άτομα, μεταξύ των οποίων 1.324 Έλληνες, διερευνήθηκαν οι εμπειρίες και κατεγράφησαν κάποιες από τις διαδικτυακές συνήθειες της σύγχρονης ψηφιακής γενιάς, όταν έρχεται η ώρα των ραντεβού και του φλερτ.

Ηλεκτρονικό Φλερτ

Με περισσότερο κόσμο να κινείται online σήμερα, φαίνεται πως ο έρωτας στο Διαδίκτυο έχει βρει εύφορο έδαφος. Πράγματι, περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (51%) δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει το Windows Live Instant Messenger, για να φλερτάρουν. Αυτό, βέβαια, δεν μας εκπλήσσει, καθώς αντίστοιχο ποσοστό (54%) βρίσκει ευκολότερο το φλερτ μέσω του Windows Live παρά την «πρόσωπο με πρόσωπο» επαφή.

Ο κ. John Mangelaars, αντιπρόεδρος, C&O, EMEA, δήλωσε: «Το Windows Live Messenger είναι η πρωτοπόρος υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων, η οποία χρησιμοποιείται ευρύτερα από οποιαδήποτε άλλη στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, με 6 στους 10 χρήστες άμεσων μηνυμάτων να το επιλέγουν. Μόνο στην Ευρώπη, υπάρχουν περισσότεροι από 128 εκατ. χρήστες του Instant Messenger που συμμετέχουν σε ιδιωτικές και ομαδικές συζητήσεις και μοιράζονται εμπειρίες. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι το Windows Live Messenger είναι ένας εκπληκτικός τρόπος, για να διατηρήσει κανείς ζωντανό τον ρομαντισμό στη ζωή του, είτε πρόκειται για βιντεοκλήση μέσω Instant Messenger ανάμεσα σε εξ αποστάσεως εραστές είτε απλώς για ένα γρήγορο μήνυμα στο έτερον ήμισυ κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης μέρας!».

Επιπλέον, σύμφωνα με παλιότερη έρευνα της Microsoft, οι χρήστες του Windows Live Messenger ανέρχονται σε 330 εκατ. ανθρώπους κατά προσέγγιση, από τους οποίους έκαστος διαθέτει τουλάχιστον 7 (ή λιγότερες) επαφές. Άλλωστε, το Internet ψηφίστηκε ως ο δημοφιλέστερος τρόπος νέων γνωριμιών.

Έρωτας και Γάμος

Δεδομένου ότι το Windows Live Messenger βοηθά τους χρήστες να συνδέονται, να επικοινωνούν και να έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο, δεν είναι παράξενο που ο έρωτας μέσω Διαδικτύου κερδίζει σε δημοτικότητα, με 1 στους 3 (33%) Έλληνες χρήστες να δηλώνει ότι αναπτύσσει ερωτικές σχέσεις μετά τη γνωριμία μέσω Διαδικτύου.

Τα sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Windows Live, καθιστούν την επικοινωνία απλή, διασκεδαστική και ελεύθερη. Τα άμεσα μηνύματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, καθώς, όσο περισσότερο βιώνουμε μία online καθημερινότητα, τόσο περισσότερες είναι και οι προσωπικές, άμεσες online συνομιλίες, σε αντιπαράθεση με τις συνηθισμένες ανταλλαγές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που κυριαρχούσαν στο παρελθόν. Αυτή η ψηφιακή επανάσταση σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βρει τον έρωτα, τους φίλους τους, ακόμα και τον γάμο τους online – περισσότεροι από ποτέ άλλοτε. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία, μια διαδικτυακή γνωριμία και η σχέση που αναπτύσσεται μετά από αυτή δεν υστερούν σε διάρκεια.

Συνολικά, περίπου 1 στους 4 (25%) αποκαλύπτει ότι έχει ξεκινήσει μία μακροχρόνια σχέση με κάποιον ή κάποια που γνώρισε στο Διαδίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 9% των Ελλήνων να οδηγείται σε γάμο και το 25% να προχωρά σε μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο, ακόμα και αν ο έρωτας δεν κράτησε, το 41% των ερωτηθέντων διατήρησε μία καλή φιλία - πρόκειται για μία εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 27% εν συγκρίσει με πέρυσι, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία που έχουν αποκτήσει τα online κοινωνικά μέσα, όπως το Instant Messenger, στις ζωές των ανθρώπων.

(* Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω του Microsoft MSN σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Βελγίου, της Φινλανδίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ και της Νοτίου Αφρικής. Για τις ανάγκες της έρευνας, ερωτήθηκαν 19.730 άτομα σε όλες τις χώρες).

πηγη www.zougla.gr

καλα παμε !!!!!!!! σε λιγα χρονια θα κανουμε και σεξ μεσω ιντερνετ !!!!! χρονια ειπα ????? φιουυυυυ


_________________
http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics
http://www.gigaglitters.com/ - Glitter Graphics
http://hellas.forumotion.net

ERH

ERH
Πανεπιστημιο
Πανεπιστημιο
Ε ρε καταντιαααααααααααααα Rolling Eyes

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης